Officiële milieusticker/milieuvignet

36-uurs levering

Alle soorten milieuzones

Klantenservice 24/7 bereikbaar

Milieusticker Frankrijk met spoed aanvragen

Met spoed een milieusticker Frankrijk nodig? Franse steden zoals Bordeaux, Lyon en Parijs zijn door de Franse overheid als permanente milieuzone ingesteld. Ben je van plan om milieuzones in Frankrijk te bezoeken? Dan is een milieusticker verplicht. Via MilieustickerFrankrijk heeft u snel en eenvoudig een milieusticker.

Officiële milieusticker voor Frankrijk
36-uurs levering: spoedlevering mogelijk
Geldige Europese gehandicaptenparkeerkaart
Onbeperkt geldig
In alle soorten milieuzones geldig
Hoge klantenbeoordeling

Milieusticker Frankrijk aanvragen voor €15,-

Snelste levering in Nederland

milieusticker frankrijk

4.9/5.0 gebaseerd op 3.049 reviews!

Eenvoudig je milieusticker ontvangen

Vul uw gegevens in

U ontvangt van ons een aanvraagformulier. Hierin kunt u uw gegevens en die van uw auto invoeren.

Betaal online

U kunt bij Milieusticker France betalen met alle online betaalmethodes waaronder creditcard, PayPal en iDEAL.

Ontvang uw Milieusticker Frankrijk

Milieusticker bewijzen worden per e-mail verstuurd, fysieke milieustickers per post.

Wat is een milieusticker?

Een milieusticker is een sticker die dient als geldig bewijs voor het betreden van een tijdelijke of permanente milieuzone. U kunt de sticker op de voorruit plakken van uw voertuig (binnenkant rechtsonder)

Welke milieusticker voor Frankrijk?

Er zijn verschillende categorieën voor de milieusticker. Deze categorieën bestaan uit zes verschillende kleuren. Afhankelijk van het type voertuig, het bouwjaar en de mate van CO-2 uitstoot wordt uw voertuig ingedeeld in één van de zes verschillende kleuren milieustickers. Hierbij is de groene sticker voor elektrische voertuigen en de grijze sticker gelden meestal voor diesel voertuigen. U heeft in bepaalde gebieden dus altijd een milieusticker nodig.
Bij ons Bij andere
Officiële milieusticker voor Frankrijk
Goedkoopste van NL, voor maar €15,-
Veilig betalen met iDeal of creditcard
Gratis controle van uw gegevens
Eenvoudig en snel aanvragen in het Nederlands
Onze klantenservice is 24/7 te bereiken
100% Garantie op de levering van uw milieusticker
Onze klantenservice is 24/7 te bereiken
Eenvoudig uw kentekenbewijs aanleveren
Reviews
(3.049 reviews!)
Nikki

Erg eenvoudig te bestellen en nog eerder dan beloofd geleverd! Alles is tip top in orde!

Frank

Topservice zeg! Ik ben erg tevreden, alles gegaan zoals zou moeten. Bedankt! Makkelijk aan te vragen en een snelle levering.

George

Heel snel geleverd, op vrijdag besteld en zaterdag zat de sticker al in de brievenbus!

Robin

Een milieusticker voor Frankrijk besteld. Bestellen ging soepel en ook de levering was erg snel.

David

Snel geleverd en vriendelijk personeel. Professionaliteit staat hier hoog en euro’s goedkoper dan bij andere sites.

Sarah

Één dag geleden aangevraagd en nu al de sticker ontvangen top geregeld.

Vervuilende voertuigen in Franse milieuzones

Met de milieustickers hoopt de Franse overheid extreme luchtvervuiling zoveel mogelijk te bevechten. De meest vervuilende voertuigen mogen de binnenstad daarom niet inrijden. Deze voertuigen zorgen namelijk voor extreme luchtvervuiling, en daarom is er op verschillende plaatsen een permanente milieuzone ingesteld.

Hoe komt u aan een Franse milieusticker?

Via MilieustickerFrankrijk kunt u een milieusticker voor Frankrijk aanvragen. Uw milieusticker wordt binnen 36 uur bij u geleverd. De franse milieusticker is onbeperkt geldig in alle franse steden met een milieuzone.

Wat is het verschil tussen een Franse en Duitse milieusticker?

De Duitse sticker is niet hetzelfde als een franse milieusticker. Duitsland kent namelijk drie categorieën milieustickers en Frankrijk kent er zes. Er wordt dus met verschillende systemen gewerkt, waardoor u voor Frankrijk een aparte franse milieusticker nodig heeft.

Wat is het verschil tussen een lage emissiezone, permanente en tijdelijke milieuzone?

Er zijn verschillende soorten milieuzones te vinden in Frankrijk. Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie soorten milieuzones; de lage emissiezone, de permanente milieuzone en de tijdelijke milieuzone. In een lage emissiezone bepalen de lokale franse departementen wat de exacte voorwaarden zijn voor voertuigen die de franse stad willen betreden. In een permanente zone is de sticker altijd verplicht en in een tijdelijke zone is de milieusticker nodig op dagen dat er sprake is van extreme luchtvervuiling (zoals midden-zomer).

Is een milieusticker verplicht?

Het is verplicht een milieusticker te hebben in permanente milieuzones. In de tijdelijke milieuzone is een sticker alleen verplicht wanneer dit aangegeven wordt. Houders van een Europese gehandicaptenparkeerkaart zijn volgens de Franse overheid ook verplicht in bezit te zijn van een geldige sticker. Daar geldt dus geen aparte regeling voor. U kunt gelukkig eenvoudig een milieusticker Frankrijk aanvragen.

Uitzonderingen milieusticker Frankrijk

Voertuigen van de publieke dienst, zoals politie- en brandweer voertuigen, geldt een aparte regeling. Deze mogen elke Franse stad betreden zonder geldig bewijs, dus ook permanente en tijdelijke milieuzones. Ook is er een uitzondering voor in Frankrijk geregistreerde voertuigen die tenminste 30 jaar oud zijn. Voertuigen met een buitenlands kenteken komen niet in aanmerking met deze uitzondering.

Zonder milieusticker naar Franse milieuzones?

Als u zonder Franse milieusticker naar een Franse milieuzone gaat, riskeert u een boete van minimaal 68,-. Afhankelijk van uw voertuig kan de prijs nog oplopen. Er is geen verschil in de hoogte van de boete tussen een permanente en tijdelijke milieuzone.

Voordelen van MilieustickerFrankrijk

U kunt bij MilieustickerFrankrijk snel en eenvoudig een milieusticker bestellen. U heeft dan een geldig bewijs voor alle milieuzones door heel Frankrijk. Het voordeel van MilieustickerFrankrijk is dat u bij vandaag bestellen, morgen al richting de Franse hoofdstad Parijs kunt gaan. Door de snelle en goedkope levering (inclusief verzendkosten) kunt u zonder zorgen talloze Franse steden bezoeken.

Hoelang duurt de aanvraag voor een milieusticker Frankrijk?

Normaal gesproken kan het aanvragen van een milieusticker voor Frankrijk enkele dagen duren. Afhankelijk van de vakantieperiodes en drukte kan het soms langer duren. Bij MilieustickerFrankrijk wordt de Franse milieusticker gegerandeerd bij u geleverd binnen 36 uur na uw aanvraag.

Wilt u een milieusticker kopen voor de milieuzones in Frankrijk?

Heeft u een milieusticker nodig voor wanneer u naar Frankrijk gaat? Een Franse milieusticker is in de permanente milieuzones verplicht. Volgens de Franse overheid hebben alle vervuilende voertuigen die de Franse milieuzone binnenrijden een milieusticker nodig. Bij Milieusticker France doet u dat snel en veilig. U kunt betalen met creditcard, iDEAL, PayPal of Bancontact. Binnen 36 uur krijgt u bewijs van de milieusticker geleverd.

Officiële milieusticker

36-uurs levering

Alle soorten milieuzones

Klantenservice 24/7 bereikbaar