Officiële milieusticker/milieuvignet

36-uurs levering

Alle soorten milieuzones

Klantenservice 24/7 bereikbaar

Reviews
(3.049 reviews!)
B. Annebeth

Had enige twijfel bij het bestellen, maar de milieusticker doet perfect wat beloofd en toegezegd wordt.

Nahid Brown

De perfecte manier om je milieusticker voor Frankrijk te kopen! Snel en soepel gedaan en alles gaat conform de afspraak en belangrijk ook op tijd.

Alexandra Verstraten

Super geregeld. Zelfs na 18.00 uur werd de sticker opgestuurd zodat ik deze, de dag erna in de brievenbus had. Goede service en snelle levering.

P. Annemarie

Goede service en erg snel geregeld, tijdelijke sticker al de volgende dag gereed. Prima geregeld!

Rick Wanders

Zeggen wat ze doen en alles verliep erg soepel: Eenvoudig bestellen, snelle levering en een geweldige service!

K. Roelinda

Snel en makkelijk te bestellen, echt nergens goedkoper gezien. Bovendien nog e-mail ontvangen met duidelijk uitleg over het gehele proces.

Silvian Sepers

Snelle service en al mijn vragen werden goed beantwoord. Al met al erg tevreden.

Jule Tosun

Onwijs snelle service, besteld en wordt meteen verstuurd. De sticker was inderdaad binnen op de aangegeven tijd. Bedankt!

J. Dennis

Erg handig. En ook zeer overzichtelijk. Had het zelf geprobeerd via Franse site, maar dat was erg lastig. Heel betrouwbaar en vlot geregeld.

A. Gijs

Geweldige service. Reageren snel op vragen. Direct al een papieren van de milieusticker ontvangen. Dus het laatste moment kan ook nog.

Patrick Salman

Wat een snelheid zeg! Binnen twee dagen kreeg ik al mijn tijdelijke milieusticker toegestuurd. Bedankt!

Alan Reuver

Goede service, ook de service werkte goed. Ik had de sticker met spoed nodig en aan die wens is geweldig voldaan!

G. Lizette

Werkt heel snel, soepel en eenvoudig. Zeker als je pas vlak voor je vertrek erachter komt dat je een milieusticker nodig hebt.

Joy Voskuilen

Ik moet zeggen wat een top service alles is perfect geregeld. En ook nog op tijd voor de de reis naar Frankrijk.

Fatima Dusschoten

Helemaal niet gedacht aan een milieusticker, ik kwam er pas op het laatste moment achter Gelukkig ruim op tijd een “spoed” sticker ontvangen binnen 36 uur! Bedankt!

Giovanni Knippenberg

Een eerlijke site en wat op de site staat komen ze na. Als je een aanvraag ingediend en betaald hebt, krijg je direct een mail dat ze het in behandeling nemen met een duidelijke uitleg.

A. Nico

Ben heel snel geholpen en ben ook erg tevreden over de klantgerichtheid, bedankt, ga zo door! Duidelijke communicatie via de telefoon. Aanrader dus!

R. Sherida

Zeer snelle levering milieusticker voor Frankrijk, precies op de tijd zoals aangegeven, geweldig.

Johan Florijn

Duidelijke dienstverlening en service, de info snel en afhandeling ook in informatie. Prima website, ik kan het een ieder aanbevelen.

Isra Versnel

Ondanks dat mijn kenteken bewijs te laat binnenkwam hebben ze binnen 2 dagen snel geleverd. Bedankt voor de geweldige service.

M. Frank

Topservice zeg! Ik ben erg tevreden, alles gegaan zoals zou moeten. Bedankt! Makkelijk aan te vragen en een snelle levering.

Wilt u een milieusticker kopen voor de milieuzones in Frankrijk?

Heeft u een milieusticker nodig voor wanneer u naar Frankrijk gaat? Een Franse milieusticker is in de permanente milieuzones verplicht. Volgens de Franse overheid hebben alle vervuilende voertuigen die de Franse milieuzone binnenrijden een milieusticker nodig. Bij MilieustickerKopen doet u dat snel en veilig. U kunt betalen met creditcard, iDEAL, PayPal of Bancontact. Binnen 36 uur krijgt u bewijs van de milieusticker geleverd.

Officiële milieusticker

36-uurs levering

Alle soorten milieuzones

Klantenservice 24/7 bereikbaar